Grafosign logoKontakt mig
Grafosign logo
Kontakt mig

Jeg samler kun på

tilfredse kunder.

Aarestrups Hus

Diverse skilte og tryksager

Bella Beauty

Logodesign, tryksager, bannere og udstillingsmateriale

Care Pension

Logodesign og diverse tryksager

Danmarks Brydeforbund

Logodesign og diverse tryksager

Erhverv og Kultur

Udgiver samt design af magasinet

Guldborgsund Jagt

Logodesign, hjemmeside

og fotografering

Hajkutter Regatta

Logodesign, bannere og diverse tryksager

Hauertec

Logodesign, hjemmeside, skilte

og fotografering

HEP møbler

Logodesign, hjemmeside, skilte

og fotografering

Høreekspert

Logodesign, udstillingsmateriale

og diverse tryksager

Nysted Middelaldermarked

Logodesign, bannere, plakater, klistermærker, diverse tryksager og fotografering

Nysted Mole

Logodesign, bannere, skilte og diverse tryksager

Nysted Sælsafari

Logodesign, hjemmeside, fotografering

og diverse tryksager

Forlaget Koldby

Fotografering, design og produktion af bog

Vignæs Menighedsråd

Bogproduktion, fotografering

og diverse tryksager

Det siger mine kunder.

”Vi valgte Grafosign via en hurtig søgning på Google, og vi havde fra start en god dialog med Jess, og oplevede en stor forståelse for vores ønsker. Vi havde en effektiv og kvik korrespondance, der gjorde, at vi hurtigt fik vores logo på plads, og dermed kunne sende det til tryk. Det lever nu på bedste vis på plakater, tøj og i vores virksomhed, og vi er fuldt tilfredse med resultatet – vi fik det vi søgte!”

Mikkel Rasmussen, Souschef. Bækkely Fonden

Professionelt og stilrent. Fra det øjeblik, jeg præsenterede mit materiale for Jess, vidste han præcis, hvad jeg ønskede. Hans kreative evner og grafiske sans, medvirkede til et konstruktivt og interessant samarbejde om tilblivelsen af min bog.

Alle mine ønsker og tanker blev indfriet, og jeg er meget taknemmelig for det smukke resultat.

Karina Koldby. Forlaget Koldby

Nysted Middelaldermarked har siden 2014 haft et tæt, frugtbart og fortsat voksende samarbejde med Jess og GRAFOSIGN. I første omgang drejer det sig om forskellige materialer til synliggørelse af festivalen: flyers, brochurer og plakater, men også lay-out til lys-spots, avis-annoncer og meget mere, heriblandt et 18-siders PR-hæfte, der udgør et af højdepunkterne. Til enhver tid er det en stor fornøjelse at samarbejde og kommunikere med Jess, der ikke blot er i stand til at levere hurtigt, effektivt og til absolut favorable priser, men han formår også at bringe de enkelte elementer op på et niveau, hvor hans forslag til lay-out simpelthen rammer plet hver gang. Festivalens PR-materiale når ud til mange mennesker, hvis tilbagemeldinger bekræfter Jess’ mangfoldighed og dygtighed. Et grundigt og gensidigt kendskab til hinanden begge veje er absolut med til at cementere dette samarbejde til et punkt, hvor der fra festivalens side eksisterer stor tryghed ved at lade Jess udføre arbejdet.

Niels Henrik Olsen. PR Nysted Middelaldermarked

Vi sender de allerbedste anbefalinger til Jess/Grafosign Vi er super begejstrede for, at vores valg faldt på Jess, da vi havde brug for at få lavet et logo.

Vi anede faktisk ikke, hvilket resultat og udtryk vi ledte efter. Jess lagde ud med forslag til flotte designs, som han arbejdede videre med efter feedback fra os. Resultatet er vi simpelthen så glade for. Han har sidenhen taget sig af visitkort, flyers, foldere og rollups for os.

Han har guidet os hele vejen, fra første udkast til færdig resultat. Jess har hver gang været imponerende tålmodig, hjælpsom og dygtig. Han er fantastisk hurtig på tasterne uden at gå på kompromis med sin kreative og faglige ekspertise.

1000 tak for det Jess! Vi glæder os til at bruge dig fremadrettet, når vi skal have lavet flere fine grafiske sager.

Camille Skov Larsen og Lene Frost Hansen. Høreekspert, Silkeborg og Vejle

Da vi i 2014 havde brug for en grafiker til vores ide om en cykelblomst, der beskrev 6 naturskønne ruter rundt om Guldborgsund, kontaktede vi Jess Berner Nielsen, Grafosign på anbefaling fra Susan Odborg, som var yderst tilfreds med hans arbejde med brochuren om ”Den Lille Turisme”. Jess har været en stor hjælp med de praktiske løsninger. Han har været en god ”gartner” til at få vores cykelblomst til at springe ud på den rigtige måde, og som på det seneste også har fået en stilk til Gedser. Udformningen af annoncer og brev til annoncører har Jess også hjulpet os med. Resultatet er et meget flot design, som både kan ses på nettet www.cykelblomsten.dk, i en flyer og i 4 hæfter på dansk, engelsk og tysk, som for mange ”roser” med på vejen. Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Jess, som har en meget behagelig, hurtig og kreativ måde at samarbejde på. Vi kan kun give ham vore allerbedste anbefalinger. Vi føler at vores samarbejde har været seriøst og med god humor.

Birgitt Bjerre og Ole Fortnix. Cykelblomsten Guldborgsund

Vi lærte Grafosign at kende, da vi overtog A’ Øllebølletæk for ca. 8 år siden. Siden har Jess lavet alt hvad vi har haft brug for. Hen har lavet flotte brochurer, visitkort, kalendere, julekort og reklamer til alle vores biler. Derudover reklameskilte, banner, lommebøger og arbejdskort mm. Hvis man spørger Jess om en opgave, får man svar samme dag og der kommer flere forslag og er altid flot sat op. Det tager ikke lang tid før det færdige resultat kommer og er klar til tryk. Det bliver leveret til tiden og altid som aftalt. Jess er også behjælpelig med andre opgaver og har altid tid til at give gode råd og vejledning. Jeg kan klart anbefale at kontakte Grafosign hvis man har en opgave. De har altid gode løsninger.

Klaus Østergaard. KØ Entreprise og A' Øllebølletæk

Jeg har længe tænkt på at kontakte en grafiker mhp hjælp til design af flyers og support til min hjemmeside. En ven anbefalede Jess – og det er jeg super glad og taknemmelig over. Det har været en fornøjelse fra første kontakt – top professionel med en personlig stil. Jess forstår, hvad jeg siger – han fandt hurtigt det udtryk, jeg søgte og mere til – responsen blandt mine kunder/klienter er også helt i top. Hurtig levering – ja længere er der ikke fra Aarhus til Nykøbing Falster. Mine bedste anbefalinger.

Helle Fonager. Familie og psykoterapeut MPF, Aarhus

Stor ros til Jess for det flotte stykke arbejde samt den gode behandling igennem forløbet. VI ER SÅ TILFREDSE!

Helene Berg Larsen. Service Plus, Aarhus

GRAFOSIGN har uden tvivl taget min virksomhed op på et professionelt og konkurrencedygtigt niveau med et skarpt design og en genkendelig visuel identitet. Vores kunder og samarbejdspartnere roser os jævnligt for butikkens gennemtænkte brandingstrategi udadtil. Det kunne vi ikke have gjort uden GRAFOSIGN.

Lea Christel Jørgensen. Den Sorte Hingst, Nordsjælland

Jeg skiftede grafiker tilbage i 2011 og har aldrig fortrudt. Jess er hurtig, dygtig og særdeles fair med sine priser. Så jeg anbefaler ham hver gang jeg taler med mine venner og bekendte.

Jim Groser, direktør. Bella Beauty, København

Jess er en uundværlig samarbejdspartner for The Cottage. Han står for udarbejdelse af vores tryksager og hjemmeside – det kræver kun en mail eller et opkald med nogle stikord, så klarer Jess resten og opgaven er på vej. Vi sætter stor pris på Jess, både som menneske og hans altid flotte arbejde.

Marianne Ovesen. Hotel The Cottage, Nysted

Har du brug for en grafisk designer?

Jess Berner Nielsen, grafisk designer og fotograf

Telefon: +45 29 62 57 41

mail: jess@grafosign.dk

4800 Nykøbing Falster

Følg Grafosign